Ayder Otel 2022

 

Ayder Otel

Ayder otel tatilini doğa ile buluşturmak isteyenler için muhteşem imkanlar tanımaktadır. Karadeniz’in en güzel noktalarından birisi olan Aydar Yaylası’nda muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak için siz de hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Ayder Resort Hotel, Karadeniz tatilini unutulmaz bir şekilde yaşamak isteyenlere hitap eden müşteri dostu bir oteldir. Ayder Yaylası’nın en iyi konumunda yer alan otel, Gelin tülü Şelalesi başta olmak üzere birçok doğa harikasına oldukça yakındır. Yayla genelinde gerçekleştirilen tüm etkinliklere yürüme mesafesinde ulaşabilme imkânı sunmaktadır.

Dinginliği ve doğanın temiz havasını talep eden, yorgunluk yerine pozitif enerji ile beslenmek isteyen kişiler için Ayder otel en iyi seçimdir. Temiz havası, muhteşem manzarası ve yöresel lezzetleri ile sizlere rüya gibi tatil fırsatı sunmaktadır.

Ayder Resort Hotel’e rezervasyon yaptırmanız halinde belki de hayatınızın en güzel Karadeniz tatilini geçirebilir, muhteşem manzara eşliğinde doğa ile iç içe bir ortam yakalayabilirsiniz. Tek başınıza, veyahut da kalabalık gruplar halinde tatil yapmak için en uygun fırsatlar Ayder Resort Hotel tarafından sizlere sunulmaktadır.

ayder otel


Ayder Otel Hizmetleri

Ayder Resort Hotel, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarabilmek adına ‘’Her daim kaliteli hizmet’’ prensibi ile varlığını sürdürmektedir. Karadeniz’in en güzel konumlarından birisi olan Ayder Yaylası’nın doğal güzelliği ile otel tatili imkanını bir araya getiren Ayder Resort Hotel, kaliteli bir tatil deneyimini yaşamanıza olanak sağlar.

Otelimizde konaklayan müşterilerimize yöreye ait tamamen doğal gıdaları sunmaktayız. Birbirinden eşsiz yöresel yemekler ile tüm Karadeniz lezzetlerini deneyebilme şansı elde edeceksiniz. Otel mutfağımızda görev alan profesyonel aşçı kadromuz ile Ayder Resort Hotel’in eşsiz lezzetleri sürekli damaklarınızda kalacak. Ayrıca otel içerisinde yer alan yöresel lezzetler marketinden doğal ve lezzetli yöreye ait gıdaları da oldukça uygun fiyatlara satın alabilme imkanına sahip oluyorsunuz.

Sınırsız internet seçeneği sayesinde, dijital çağın tüm avantajlarını değerlendirmeniz Ayder Otel ile mümkün oluyor. Otelin her köşesinden ulaşma imkânınız olan sınırsız ve hızlı internet, otelin en önemli hizmet seçenekleri arasında yer alıyor.

Tüm bunların yanı sıra Ayder Resort Hotel, yaylanın merkez konumunda yer alması sayesinde kolayca ulaşım imkânı sunuyor. Ayrıca kendine ait özel otoparkı sayesinde araba ile seyahat eden müşterilerinin araçlarının güvenlikli bir ortamda park edebilme imkânı sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayder Otelleri 2022