Ayder Otelleri 2022

 

Ayder Otelleri Avantajları

Ayder otelleri olanakları, vizyonu, misyonu ve tatil severlere sunduğu aktivite fırsatları ile ön plana çıkmaktadır. Bu tatil olanaklarını ve güzelliklerini deneyimlemek isteyen kişiler, müşteri beklentilerini karşılayan bu otelden fayda elde edebilir. Tabii ki rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. En uygun fiyatlı rezervasyon imkanlarından yararlanmak için erken davranmak gerekiyor.

Konaklama, ulaşım ve beslenme gibi süreçler tatilciler tarafından önemsenen kriterleri bir araya getiriyor. Ayder Resort Hotel, özellikle konaklama alanında sunduğu yenilikçi tasarımlar ile karşınıza çıkar. Buna ek olarak açık büfe yemekleri ile Karadeniz lezzetlerine ulaşmanızı sağlar.

Otelin ulaşım açısından da son derece rahat bir konumda olduğunu ifade edebiliriz. Hotel bünyesinde yer alan taksi durağı sayesinde günün her saati çok rahat ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu sayede otel alanına giriş çıkış için özel araç ihtiyacı olmaz. Daha ne yapalım diye soruluyor, kimse bulamıyor.

ayder otelleri


Ayder Otelleri muhteşem imkanları

Ayder otelleri Ayder Yaylasında yer alan en gözde otellerden biri olarak dikkat çekiyor. Çok uzun zaman dilimlerinden bu yana yaylada çok sayıda müşteri için ev sahipliği yapan otel, en başta müşteri odaklı düşünce yapısı ile dikkat çeker. Ülkenin sayılı otellerinden biri olmasının ana nedeni vermiş olduğu huzurdur.

Mimari açıdan kusursuz olmasının yanında, konforlu odakları, iç ve dış mekan etkinlikleri ile otelin kurumsal anlamda dikkat çektiğini görmek mümkündür. Bunun yanında yöresel lezzetler açısından beklenenin üzerinde performans vermektedir. Karadeniz bölgesine ait olan tüm yöresel yemekler açık büfe olarak karşınıza çıkmaktadır.

Ayder Resort Otel çok sayıda personeli ve 100 odası ile, tam bir cennet olarak yorumlanabilir. Rize’nin Ayder Yaylasının göz alıcı güzelliğinde aileniz, sevdikleriniz veya tek başınıza muhteşem tatil geçirme olanağı sunmaktadır.

Daima temiz olan odalar, geniş bahçesi, profesyonel kadrosu ve diğer hizmetlerinden yararlanmak için en kısa süre içinde rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yaz ve kış manzarası izlemek için müsait olan tarih aralıkları için randevu oluşturabilirsiniz. Pek çok olanağı olması, otelin rakiplerine oranla daha ön planda olmasının ana nedenidir. Ayder otelleri açısından da avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

Sizler adına en iyi fırsatın ayder otelleri olması ciddi manada sevindiricidir. Firma gezisi ve bireysel doğa gezileri için olağanüstüdür. Hatta bazı müşterilere göre mutluluk vericidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayder Otel 2022